COLEGIUL NAŢIONAL

GHEORGHE VRĂNCEANU

PARTENERIAT Colegiul Naţional “Gheorghe Vrănceanu”, Bacău - Consiliul Britanic

Profesorii de limba engleză ai Colegiului Naţional “Gheorghe Vrănceanu” sunt preocupaţi de pregătirea elevilor noştri în vederea susţinerii examenelor Cambridge. Astfel, am selectat manualele şi material auxiliar care sunt in acord cu conţinutul şi structura examenelor Cambridge pentru a familiariza elevii cu cerinţele acestor teste standardizate. În oferta CDŞ s-au propus si sunt în desfăşurare cursuri opţionale care vizează pregătirea elevilor noştri pentru examenele Cambridge.

În beneficiul elevilor, colegiul a încheiat, în anul 2012, un parteneriat cu British Council Iaşi, în urma colegiul a devenit centru de pregătire şi examinare pentru examenele internaţionale Cambridge.

Elevii care se înscriu să susţină examene de recunoştere a compentenţelor lingvistice de limba engleză in cadrul Centrului de Pregatire/Examinare Vrănceanu vor plăti doar taxa de înscriere pentru examenul dorit. Formalităţile de înscriere vor fi îndeplinite de colegiu iar exemenele vor fi susţinute în Bacău. Elevii de la clasele cu predare intensivă a limbii engleze beneficiază de o reducere de 10% din taxa de înscriere pentru examenele FCE/CAE.

În vederea înscrierii pentru susţinerea examenelor Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, IELTS), elevii sunt invitati să intre in contact cu prof. limba engleză Diana Popa.

Certificat - Parteneriat

Certificat - Centru de testare Cambridge