Înscrierea la liceu a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se face în perioada 15-20 IULIE 2022, în intervalul orar 8.00 -  16.00, în corpul A, intrarea elevilor, sălile 7 şi 8, parter.

Dosarele de înscriere, ale candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate, trebuie să conţină următoarele acte:

• Cerere de înscriere (se găseşte la comisia de înscriere a colegiului)

• Cartea de identitate şi certificatul de naştere elev  (original şi copie)

• Copie după cărţile de identitate ale părinţilor

• Adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a

• Foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale)

• Anexa de înscriere pentru participarea la probele de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă (elevii care vor opta pentru  intensiv engleză)

• Fişa medicală (eliberată de şcoală)

• dosar.

Colegiul Național ”Gheorghe Vrănceanu” este pregătit pentru noii boboci de gimnaziu. Vă aşteptăm cu drag să deveniți elevii noştri şi astfel să păşiți în universul vrăncean unde vă aşteaptă profesori dedicați, colegi minunați, laboratoare renovate, cluburi diferite unde veți învăța lucruri noi despre viață şi despre voi. Veți descoperi o lume nouă, plină de provocări şi reuşite pentru că nimic nu este prea greu dacă ai terminat la Vrănceanu. Calendarul admiterii precum şi alte detalii privind înscrierea şi probele de admitere le găsiți pe siteul colegiului www.cnvranceanu.ro și în anunțul atașat.

Excelența definește idealul vrăncean deci vă așteptăm să deveniți excelenți!

Rezultate după contestaţii

Rezultate concurs

Anunț contestatii

Subiecte și baremul lb română

Subiecte și baremul matematică

ERATĂ

Subiecte și baremul matematicăÎn urma sesizării înregistrată cu nr. 1689/24.06.2022, vă comunicăm că am verificat listele de înscriere şi dosarul cu nr.1572/14.06.2022 şi am constatat că elevul Niculiţă Eduard Cristian a fost omis din listele de repartizare a elevilor în săli. Drept urmare l-am adăugat în liste, respectiv în sala 3, poziţia 16. (vezi noua repartizare pentru sala 3)

REPARTIZAREA PE SĂLI A ELEVILOR

ANUNȚ IMPORTANT PRIVIND ÎNSCRIEREA ÎN CLASA A V-A, AN ȘCOLAR 2022 - 2023

ANUNȚ INSCRIERE CLASA a V-a 2022

Cerere-tip înscriere clasa a V-a

Procedura inscriere clasa a V-a